Nieuwsberichten

Kick Off

Uiteindelijk was het dan zover! de start van ZP De Liemers

Maandagavond 14 januari kan als een veelbelovende start de boeken in afgaand op de reacties die ik ook vandaag (15/1) kreeg wat mij betreft. We gaan met een 4 tal 'ambassadeurs' een denktank vormen om verder vorm te geven aan de vereniging.  

Ik (Bernhard) heb de oorsprong van mijn ambitie aangegeven en toegelicht waar we van plan zijn het verschil te gaan maken. Regionaal sterker en zichtbaarder worden als ZP'ers voor de partijen waar we allemaal belang bij hebben (bedrijven, overheden e.d.) en door elkaar (echt) te leren kennen het samenwerken en het elkaar 'gunnen' een handje te helpen!

Voorzitter Maarten Post van onze landelijke partner ZZP Nederland vertelde op boeiende wijze over het belang van ZP'ers om zich te verenigen en verduidelijkte nog een keer het belang van autonome regionale verenigingen zoals ZP De Liemers daarin. ZZP Nederland staat binnen ZP De Liemers garant voor extra professionele ondersteuning, informatie voorziening toegespitst op de (Z)ZP'er en collectiviteitsvoordelen.

Van Tamara en Miranda (GroeiLAB!) kregen we vervolgens een voorproefje van interactief leren met en van elkaar. Wat regelmatig resulteerde in boeiende gesprekken. Geweldig om te zien en de resultaten (antwoorden op de stellingen) vormen weer de input voor de volgende bijeenkomsten. Al met al een zeer geslaagde avond! De geweldige locatie en verzorging door MAKRO Duiven met alle hapjes en drankjes maakte het af. 

Ik wil iedereen ook via deze weg bedanken en tot 12 maart !