'collega’s in zelfstandigheid'

Lokaal netwerk dat je als ZP'er meer oplevert! Wij verbinden de zelfstandige professionals in De Liemers om zo samen succesvoller te kunnen zijn. Samen kom je verder!

Sterk netwerk

Als ZP De Liemers verbinden en ontwikkelen we - met een aantal netwerkavonden & o.a. workshops per jaar - de waardevolle individuele expertise van elke ZP'er. Ervaren professionals bieden we zo mogelijkheden om zich beter te onderscheiden en voor starters vormen we een geweldige springplank!

Belangenbehartiging

We zijn het regionaal aanspreekpunt voor en namens onze leden, waardoor we een serieuze gespreks- en onderhandelingspartner zijn voor andere partijen, zoals lokale overheden en andere ondernemersverenigingen.

Landelijk worden onze ondernemers belangen verwoord en zo nodig verdedigd door de grootste ZZP vereniging in Nederland (ruim 43.000 leden) Elk lid van ZP De Liemers is automatisch ook lid van ZZP Nederland! 

Samen

Gebleken is dat ZP'ers, inhoudelijke vraagstukken graag met elkaar willen delen, maar elkaar moeilijk weten te vinden. Door mee te doen - je te verenigen – vergroot je eenvoudig je netwerk en wordt 'delen' vanzelfsprekender. Leden kunnen dat ook via de speciale ZP De Liemers app.

​Er is veel aandacht voor onderling samenwerken en het ontwikkelen en versterken van je eigen ondernemers vaardigheden. Investeer in je ondernemerschap, werk samen en leer van elkaar: help anderen verder met jouw kennis en kunde. Je bouwt zo een nog sterker netwerk op met een hoge onderlinge 'gun' factor. 

Zichtbaar voor opdrachtgevers

Vaak vinden zelfstandigen het lastig om zichzelf en hun bedrijf goed te profileren. Individuele ZP'ers zijn vaak minder zichtbaar en ook minder goed vindbaar dan collega-MKB ondernemers.

ZP De Liemers gaat het platform vormgeven waar zelfstandig professionals en opdrachtgevers elkaar wél vinden!