3.JPG

Sterk netwerk

Als ZP De Liemers bundelen we de waardevolle individuele expertise van de ZP'er. Ervaren professionals bieden we zo mogelijkheden om zich beter te onderscheiden en voor starters vormen we een geweldige springplank!

We willen daarbij altijd samenwerken met de bestaande regionale verenigingen. Met een aantal bijeenkomsten per jaar voorzien wij onze leden van informatie over allerlei onderwerpen die voor zelfstandige professionals belangrijk of interessant zijn.

1.JPG

Belangenbehartiging

We zijn het regionaal aanspreekpunt voor en namens onze leden, waardoor we een serieuze gespreks- en onderhandelingspartner zijn voor andere partijen, zoals lokale overheden en andere ondernemersverenigingen.

4.JPG

Samen

Gebleken is dat ZP'ers, inhoudelijke vraagstukken graag met elkaar willen delen, maar elkaar moeilijk weten te vinden. Door mee te doen - je te verenigen – vergroot je eenvoudig je netwerk en wordt 'delen' vanzelfsprekender. 

En door te ervaren welke kennis en expertise collega-ZP’ers uit de eigen regio te bieden hebben, zul je ook eerder gebruik van elkaar maken.


5.JPG

Zichtbaar voor opdrachtgevers

Vaak vinden zelfstandigen het lastig om zichzelf en hun bedrijf goed te profileren. Individuele ZP'ers zijn vaak minder zichtbaar en ook minder goed vindbaar dan collega-MKB ondernemers. 

ZP De Liemers gaat het platform vormgeven waar zelfstandig professionals en opdrachtgevers elkaar wél vinden!